Case

Sherlocked

Sherlocked förknippas ofta med mysterier och äventyr, det är precis vad Sherlocked i Malmö står för. Med flera år på marknaden och i teater inspirerad anda får besökarna kliva in i en värld som tar dig decennier bak i tiden. Man har utvecklat verksamheten genom tiden med att nu även erbjuda restaurang, bar och skräckupplevelser utöver sina klassiska escape room äventyr.

Seorush är stolta över att ha fått vara med i utvecklingen och se Sherlocked växa fram till att bli en av Sveriges populäraste aktiviteter för familjer, kollegor och företag. Vi har under åren utvecklat anpassat affärssystem, hemsidor, bokningslösning, digital marknadsföring samt självklart sökmotoroptimering. Allt detta tillsammans med fantastik personal och ägare bakom företaget har lett till deras framgång.

Arbete och siffror

Redan från start stod det klart att vi behövde öka varumärkeskännedom och öka konverteringsgraden. Detta arbete påbörjade vår optimering av hemsida och sökmotoroptimering. Sedan kom högre krav på en anpassad och helt skräddarsydd bokningslösning med fokus på att öka bokningsfrekvensen.

Inom 6 månader hade vi lyckats med att öka konverteringarna med cirka 86% samt ökat den organiska trafiken med cirka 382%. Detta är vi stolta över och inget som stoppar oss från att arbeta vidare med att dubbla dessa siffror.

Konverteringsfrekvens
+87%
Organisk trafik
+382%