Case

Taxi Grand Skåne

Äntligen ett taxibolag som tar service och trygghet på allvar. Taxi Grand Skåne är Skånes mest ansedda taxiåkeri. Deras säte är i Lund och chaufförerna genomgår kontinuerlig fortbildning i säkerhet, service och kommunikation. Med andra ord, så som det alltid ska vara för att känna sig trygg när man sätter sig i en taxi.

Deras omdömen säger allt om hur bra de lyckas. 4,9/5 i betyg och deras främsta styrka är att alltid komma i tid med positiv attityd.

Arbete och siffror

Vi på Seorush behövde nu nå ut till kunderna med deras ambition att bli Skånes bästa taxibolag. Detta arbete började med en grundlig analys av marknaden för att fastställa persona och var vi skulle lägga störst fokus med våra insatser.

Vi påbörjade arbetet med en ny webbplats och integrering av olika lösningar för att möta efterfrågan. Sedan startade vi vårt SEO arbete med Lokal SEO samt On-page och Off-page SEO.

Detta resulterade i att på endast 3 månader så nådde vi resultat som vi själva blev imponerade av men efter 6 månader så ökade vi konverteringen med 117% och organisk trafik med 454%. Detta säger en del om både våra ansträngningar och kunden som får återkommande körningar på grund av sitt goda förhållningssätt till servicearbetet.

Konverteringsfrekvens
+117%
Organisk trafik
+454%