Meny

Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy förklarar hur Seorush AB ("vi", "oss" eller "vår") samlar in, använder och delar information om dig när du använder våra webbplatser, mobilappar och andra onlineprodukter och tjänster (tillsammans, "Tjänsterna").

Genom att använda våra tjänster samtycker du till insamling, användning och delning av din information enligt beskrivningen i denna integritetspolicy. Om du inte håller med våra policyer och praxis, använd inte våra tjänster.

Vi kan komma att ändra vår integritetspolicy då och då. Vi uppmuntrar dig att läsa sekretesspolicyn när du använder våra tjänster för att hålla dig informerad om vår informationspraxis och de val som är tillgängliga för dig.

Insamling av information

Vi samlar in information om dig på följande sätt:

 • Information du lämnar till oss: Vi samlar in information som du ger oss direkt, till exempel när du skapar ett konto, deltar i en undersökning eller kommunicerar med oss. Detta kan inkludera ditt namn, e-postadress, telefonnummer och annan kontaktinformation.
 • Information vi samlar in automatiskt: När du använder våra tjänster kan vi automatiskt samla in viss information om din enhet och användningen av våra tjänster. Detta kan inkludera din IP-adress, enhetstyp, unika enhetsidentifikationsnummer, webbläsartyp, bred geografisk plats (t.ex. land- eller stadsnivå) och annan teknisk information.
 • Information vi samlar in från tredje part: Vi kan få information om dig från tredje part, såsom andra användare, partners eller affiliates.

Användning av information

Vi kan använda informationen vi samlar in om dig för följande ändamål:

 • För att tillhandahålla, underhålla och förbättra våra tjänster: Vi kan använda din information för att tillhandahålla, underhålla och förbättra våra tjänster, samt för att utveckla nya funktioner och tjänster.
 • För att kommunicera med dig: Vi kan använda din information för att kommunicera med dig om våra tjänster och svara på dina frågor.
 • För att anpassa din upplevelse: Vi kan använda din information för att anpassa din upplevelse av våra tjänster, till exempel genom att visa dig innehåll eller annonser som kan vara av intresse för dig.
 • För forskning och analys: Vi kan använda din information för att bättre förstå hur våra användare får tillgång till och använder våra tjänster, såväl som för forsknings- och analysändamål.

Delning av information

Vi kan dela din information på följande sätt:

 • Med tredje parts tjänsteleverantörer: Vi kan komma att dela din information med tredje parts tjänsteleverantörer som utför tjänster för vår räkning, såsom hosting, dataanalys, betalningshantering och kundservice.
 • Med partners och affiliates: Vi kan komma att dela din information med våra partners och affiliates för marknadsförings- och forskningsändamål.
 • Med tredje parts annonsörer: Vi kan komma att dela din information med tredje parts annonsörer i syfte att leverera riktade annonser till dig.
 • Som svar på juridiska förfrågningar: Vi kan komma att dela din information som svar på juridiska förfrågningar, såsom stämningar eller domstolsbeslut, eller i enlighet med tillämpliga lagar.
 • För att skydda våra rättigheter och säkerhet: Vi kan komma att dela din information när vi anser att det är nödvändigt för att skydda rättigheterna, egendomen eller säkerheten för oss, våra användare eller andra.
 • Med ditt samtycke: Vi kan komma att dela din information med ditt samtycke eller på din vägledning.

Dina rättigheter och val

Enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) har du följande rättigheter:

 • Rätt till tillgång: Du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter.
 • Rätt till rättelse: Du har rätt att begära att vi korrigerar all information som du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att vi kompletterar all information som du anser är ofullständig.
 • Rätten till radering: Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.
 • Rätten att begränsa behandlingen: Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.
 • Rätt att invända mot behandling: Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.
 • Rätten till dataportabilitet: Du har rätt att begära att vi överför de uppgifter som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa förutsättningar.

Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna nedan.

Du har även rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna om du anser att vi inte har behandlat dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Ändring av vår integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi uppmuntrar dig att läsa sekretesspolicyn när du använder våra tjänster för att hålla dig informerad om vår informationspraxis och de val som är tillgängliga för dig.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss via e-post på info@seorush.se eller per post på Seorush AB, Norra Vallgatan 4, 223 62 Lund.

Låt oss öka din onlinenärvaro och dominera sökmotorernas rankning.

Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram