En exklusiv köksleverantör med anor från tidiga 1700-tal

Om företaget & uppdraget

Kaptensgården i Hammarlunda är en exklusiv återförsäljare av sina arkitektritade kök och egenproducerade granitbänkskivor. I över 30 år har Kaptensgåeden levererat högklassiga och unika kökslösningar till svenska folket. Men sin familjärera känsla och känslan för detaljer har Kaptensgården snabbt blivit ett älskat varumärke för den som söker kvalitet och senaste teknik.

Kund

Kaptensgården Aktiebolag

Tjänster

E-handel / SEO / Hemsida / UX / PPC

Lösningen

Katensgården var från början klara med vad som önskades och hur varumärket skulle presenteras online för sina kunder. Man ville behålla den familjära och gemytliga känslan även på nätet och hålla sig jordnära men samtidigt vara tydliga med sina produkter.

Vi skapade en design i WordPress för att man som kund själv skulle kunna ändra priser och information med enkelhet. Designen togs fram med jordnära och ljusa färger där vi även valde att lägga in en tydlig menystruktur. Själva innehållssidorna fick en inrutad design med sektioner för att förtydliga innehållet och skapa en renare känsla.

SEO

SEO arbetet har varit av teknisk karaktär då man valde som rekommenderat att skriva innehållet för användaren och inte för sökmotorer. Metataggar infogades på samtliga sidor för att framkalla en högre presentation hos sökmotorernas träffar.

Besök webbplatsen

Vi skapar fantastiska webblösningar.

Vill du ha hjälp att komma igång med din?

Kom igång