En mystisk upplevelse med användarvänlig bokningslösning

Om företaget & uppdraget

Sherlocked är en av Sveriges mest uppskattade Escape Room event. Hit kommer både privatpersoner och företag i sällskap av två eller fler för en oförglömlig upplevelse eller teambuilding. Sherlocked har ett flertal gånger omnämnts i media för sin kreativitet.

Kund

Sherlocked Live Theatre AB

Tjänster

Bokningslösning / SEO / Hemsida / UX / Hosting / PPC

Lösningen

Under uppstartsmötet så tas idéer fram och snabbt så börjar också lösningarna på kraven och problemen falla på plats. Till skissbordet läggs allt upp och Brain stormas under tre dagar. Sedan följer arbetet med att ta fram ett eget ramverk för själva sidstrukturen och användarvänlig navigation.

Därefter läggs bilder och texter på plats och snart så har vi skapat en komplett webbplats som inte bara är fantastisk till utseendet utan även användarvänlig. Med senaste teknologin och ett skalbart ramverk som levererar webbplatsen tillsammans med Hosting på under sekunden.

Nu har vi kommit så långt att det är dags att integrera en specialanpassad bokningslösning som är egenutvecklad och anpassad till Escape Events. Detta var den största utmaningen då den automatiskt ska anpassas efter kundens förfrågan och samtidigt kunna erbjuda relevanta extratjänster till bokningen på ett lättsamt sätt.

Bokningslösning

När vi kommer till bokningsläsning för Escape Äventyr och Escape Room så hade både kunden och vi kollat på olika lösningar på marknaden. Både lokalt och internationellt. Men det fanns ingen lösning som var tillfredställande på alla de plan som önskades.

Då började processen till att skapa en exceptionellt anpassningsbar bokningslösning helt anpassad för denna typ av bransch. Där föddes idén om ”Bokaescaperoom” (BE). Den har förutom bokningslösningen även integrerad hantering av extra tillval som kan läggas till individuellt till var och en bokning och Escape rum. Samt möjlighet till online betalning och betalning på-plats.

Utöver detta ville vi även integrera ett automatiserat system för köp av presentkort. Där systemet vid direktbetalning genererar en giltig kod utifrån köpt värde och skickar ett välkomnande presentkort online direkt per e-post.

SEO

Sökmotoroptimering (SEO) är en av de viktigaste aspekter att överväga när man skapar en webbplats idag. Detta då det långsiktigt är den lönsammaste digitala marknadsföringen man kan investera i. Så för Sherlocked var detta en självklarhet och vårt SEO arbete började redan när vi skapade ramverket till webbplatsen i form av teknisk SEO.

Vi integrerade alla nödvändiga taggar på webbplatsen för innehållet samt alla metabeskrivningar som behövdes. Utöver detta så integrerades Rich Snippets för en ännu bättre presentation av Sherlocked redan på sökresultatsidorna.

Hosting

Utöver ett snabbt och rent ramverk till webbplatsen. Och ett gediget och grundligt utfört SEO arbete så behövdes detta backas upp av en server som klarar ett högt besöksantal och samtidigt hantera flertalet simultana anrop till webbplats och bokningslösningen. Detta löstes genom att Sherlocked flyttades till våra egna hanterade servrar.

Besök webbplatsen

Vi skapar fantastiska webblösningar.

Vill du ha hjälp att komma igång med din?

Kom igång