Partner

Vill du bli partner?

Om du är ansluten till andra företag som skulle kunna ge bra Seorush kunder, låt oss diskutera ett partnerskap. Detta kommer inte bara att bredda ditt erbjudande och öka din potential, det kommer också att ge dig möjlighet till ytterligare ett intäktsflöde.

Vem kan bli partner?

Byråer, kreativa företag, utvecklare, konsultföretag, It-företag och investerare är alla bra partners, men vi slutar inte där. Vi kan arbeta med alla företag eller större influenser med en angenäm process och företagsstruktur som matchar vår värdeproposition och kundprofil.

Hur är partnerskapet inrättat?

Hänvisnings partnerskap: Det vanligaste partnerskapet är ett hänvisningspartnerskap där du gör hänvisningen och vi gör upphandlingen. Det är ett varumärkesförhållande, inte white-label. Du kommer att tilldelas en ansvarig för att vägleda dig och få de resurser som behövs för att lyckas. Vi gör en intäktsdelning som är mycket konkurrenskraftig och vi fokuserar på att få dig att se bra ut för de företag du hänvisar till.

Strategiskt partnerskap: För partners med tydliga överlappande värderingar, stora baser och ett unikt engagemang kan vi engagera oss strategiskt.

Vad händer om jag också är en Seorush kund?

Det här blir riktigt kul. Fråga din kontoansvarige hur detta fungerar. Vi tror att du kommer gilla det.

Samarbeta med oss

Vi hjälper dig till framgång.

Är du bara ute efter fantastiska resultat? Boka då en kostnadsfri konsultation med oss.

Boka