Sökmotoroptimering för dig som driver massagesalong

SEO för massagesalong

Att unna sig en massage för att lindra smärta eller koppla av är populärt. Men konkurrensen är hård och valmöjligheterna många. Men allt börjar oftast med en sökning på en sökmotor för att hitta en passande massagesalong. Ge möjligheten att hitta din massagesalong med vår prisvärda SEO för massagesalonger och terapeuter.

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering, även känt som SEO är en benämning på optimeringar som görs på och utanför din webbplats för att andra lättare ska hitta din hemsida när dom söker på sökord som ”massage nära mg”, ”thai massage” eller ”svensk massage”.

Optimal SEO hjälper alla företag att ranka högre och synas på Google. Men för små företag är det en kostnadseffektiv metod i längden dör man vill ha avkastning på investering i längden och synas i sökresultat på lång sikt utan att behöva investera för samma sökord i all framtid.

Vad kostar SEO för massageterapeut?

Att få hjälp med sökmotoroptimering från ett SEO proffs för massagesalong kostar allt mellan 4 500 – 8 000 kronor (eller mer per månad). Den faktiska kostnaden beror på hur mycket arbete din seo byrå måste spendera på att göra din SEO.

Om du endast har en mindre budget och behöver en mer överkomlig lösning där du är villig att spendera lite tid för att lära dig kan du överväga en GDS-lösning som vi på Seorush erbjuder. För en kostnad av 990 kronor per månad får du tillgång till ett SEO proffs som ger dig instruktioner och optimerings förslag som du kan följa och uppnå fantastiska resultat själv till en betydligt lägre kostnad.

Vårt SEO proffs kommer att ge dig exakta instruktioner på hur du själv optimerar din hemsida för din massagesalong, analyserar resultat och ger dig konkreta tips för massage marknaden.

Hur gör SEO att min hemsida för min massagesalong rankar bättre?

Sökmotoroptimering för massagesalong skiljer sig inte mycket från övrig SEO. Utgångspunkten är att göra små förändringar på din hemsida som möter sökavsikten. Involvera semantisk SEO för att få mer artificiell intelligens som bemöter sökfrågan med resultatet.

I slutändan är SEO digital marknadsföring som hjälper dig att stå ut från mängden och visa att din massage praktik är en betrodd och auktoritet bland konkurrenterna. Om någon söker efter ”massage nära mig” vill du vara den som visas högst i resultaten för en potentiell kund som faktiskt söker i DITT verksamhetsområde. Det kan låta enkelt men det tar tid och kräver fokus och målinriktning. SEO för en massageterapeut eller salong involverar bland annat:

  • Se till att din hemsida tydligt beskriver och nämner alla former av massage tjänster du erbjuder.
  • Förbättra och förfina upplevelsen av hela din webbplats.
  • Visa att din massagesalong är auktoritär och betrodd.
  • Skriv nytt och utveckla befintligt innehåll för att mäta sökavsikten. Du kan beskriva varje massageform i detalj för att lära dina kunder. Skriv artiklar om vad som är nytt i din bransch.

Ovannämnda resultat uppnås med SEO tekniker som innefattar on-page optimering, teknisk SEO, länkstrategi samt innehållsstrategi och utveckling.

Ring oss eller skriv till oss. Vi ser till att som betrodd SEO byrå tillsammans hitta bästa SEO-strategin för din massagesalong.

Artiklar

En samling av nyttiga artiklar kring SEO av en riktig SEO byrå.
Visa alla
5 oktober 2022
Vad är H1-tagg? Och vad innebär den för dina läsare och SEO?

En av de viktigaste optimeringar on-page är att du skriver och hur du skriver H1-rubriken. Innehållet på din sida ska självklart vara relevant för din rubrik tagg som med alla rubriker så ska den användas för att snabbt beskriva sidans innehåll. Du skriver rubriken helt enkelt kring din intention med innehållet. Ska det vara säljande […]

Läs mer →
20 september 2022
Vad är lokal SEO och varför lokal sökning är viktig

Vad är skillnaden mellan vanlig organisk och lokal SEO, och vad behöver du veta om det för din marknadsföringsstrategi? Lokal sökning är en integrerad del av alla SEO-strategier som riktar sig till kunder i en viss region, stad eller stadsdel. Enkelt uttryckt är lokal SEO där du fokuserar för att förbättra din ranking och synlighet […]

Läs mer →
18 september 2022
Hur man skapar en vinnande lokal SEO-innehållsstrategi

Lokalt SEO-innehåll hjälper ditt företag att upptäckas av kunderna. Lär dig hur du skapar effektivt lokalt innehåll. Lokal SEO har historiskt sett setts som konsten att katalogisera, Google Företagsprofil och lokalt drivna annonser. Och även om dessa metoder är effektiva för att få dig att hittas i lokal sökning, är de bara toppen av isberget […]

Läs mer →
26 augusti 2022
7 sätt att använda semantisk SEO för högre ranking

Semantisk SEO är processen att bygga mer mening i webbinnehåll. Prova dessa semantiska SEO-strategier för att rankas högre i Google. Under åren har sökmotorer som Google använt semantisk analys för att djupare förstå mänskligt språk och ge användarna mer relevanta sökresultat. Av denna anledning är en metod med ett enda sökord för SEO inte längre […]

Läs mer →

Vårt arbete är utformat individuellt för dig som kund och bransch. Men visa saker är generella för alla.

On-page optimering: Sökordsanalys

SEO optimering på sidan (on-page) innebär att du vet vilka sökord och termer användare söker efter för att nå dig och ser till att du använder dessa på din massage hemsida. Första steget är att göra en sökordsanalys som hjälper dig att strukturera relevanta sökord och ge dig information om trend, sökvolym och sökavsikt. När någon söker efter din salong är ”massage” den i särklass populäraste sökfrasen. ”massage nära mig” är den näst populäraste söktermen och innefattar optimering genom lokal seo samt Google My Business profil (GMB). Detta hjälper dig också att utforma mer inriktade sökfraser som ”thai massage” och inriktade på behandlingar som ”ryggmassage”.

Efter din sökordsanalys börjar du med att skapa en sida där du anger titeltagg och metabeskrivning efter ditt valda sökord samt rubriker och brödtext. Även om det finns flera sökordsverktyg så tjänar du på att anlita ett SEO proffs som har erfarenhet och kunskap i mer djupgående analyser och strategier.

Teknisk SEO

Teknisk SEO säkerställer att din hemsida laddar snabbt och säkert. Samt att den är öppen för sökmotorer att indexeras obehindrat. Google´s Page Experience uppdatering som gick live 2021 ger teknisk SEO större prioritet än tidigare. Kontakta din webbutvecklare eller anlita oss på Seorush om din massage hemsida är långsam eller osäker.

Du kan också själv förbättra din sidhastighet genom att redigera bilder på hemsidan så att dom är så små som möjligt i filstorlek och komprimerade och optimerade för webben.

Utveckling av innehåll

Många hemsidor inom massage har bara ett fåtal sidor. Detta ger dig inte mycket till utrymme för att meddela sökmotorer eller potentiella kunder om alla produkter och tjänster du erbjuder. Om du är en av dessa, överväg att lägga till fler sidor på din hemsida som visar dina olika massage tjänster.

Glöm inte bort att specifikt meddela att DU anpassar din massage och fokuserar på dina kunders nacke, rygg eller fötter på förfrågan.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram