Sökmotoroptimering som ger resultat med en positiv avkastning.

När allt kommer omkring, om sökmotorer inte kan hitta ditt innehåll, kan de inte belöna dig med synlighet. Det är där sökmotoroptimering kommer in som en digital marknadsföringsdel i din verksamhet.

När vårt tekniska SEO team har säkerställt att sökmotorer kan komma åt ditt innehåll analyserar vi din målgrupp och söklandskapet för att förstå vad som krävs för att din webbplats ska visas högst upp i sökresultaten. Att förstå var det finns möjligheter att skapa synlighet är grundläggande för framgången för alla SEO-åtaganden.

Beväpnad med den här kunskapen kommer vi att arbeta tillsammans med vårt innehållsteam för att se till att ditt innehåll talar till din målgrupp med ett språk de förstår. Att marknadsföra ditt innehåll på platser där din målgrupp tillbringar tid online är det sista steget mot synlighet.

29%

Hela 29% av befolkningen klickar på det första organiska resultatet hos sökmotorer. Endast 2,5% klickar på 10:e resultatet. Och som många redan vet så är klicken där under endast ett fåtal.

Ökad exponering

Du visas för alla potentiella kunder som söker efter dina tjänster.

Fler kunder

Ökad exponering ger också ett ökat flöde av kunder som är köpsugna.

Naturlig annonsering

Du tvingar inte någon till att köpa, kunderna hittar dig för att de vill köpa.

Vill du bli en av de 29% i toppen?

Vi arbetar transparant och långsiktigt för handfasta resultat. Vår strategi är öppen och följer dagens utveckling.