Meny

Shopify SEO-tjänster från Seorush

Seorush är stolta över att kunna erbjuda experter från Shopify SEO-tjänster för att hjälpa din e-handelsbutik att nå sin fulla potential.

Vårt team av SEO-proffs har kunskapen och erfarenheten för att optimera din butik för sökmotorer, öka organisk trafik och öka försäljningen.

På Seorush förstår vi vikten av SEO för e-handelsbutiker bygda med Shopify

Vi har kompetensen och verktygen för att hjälpa dig att få de resultat du vill ha.

Vårt team kommer att arbeta med dig för att förstå dina affärsmål och utveckla en anpassad SEO-strategi för att driva kvalificerad trafik till din butik.

Några av Shopify SEO-tjänsterna vi erbjuder inkluderar:

 • Sökordsforskning och optimering
 • Metataggar och beskrivningar
 • Produkttitlar och beskrivningar
 • Bild alt-taggar
 • Webbplatsstruktur och navigering
 • Intern länkning
 • URL-optimering
 • Mobiloptimering
 • Hastighetsoptimering

Nyckelelement i Shopify SEO

När det gäller att optimera din Shopify-butik för sökmotorer finns det flera nyckelelement att ta hänsyn till.

Dessa element, när de implementeras korrekt, kan hjälpa till att öka synligheten och auktoriteten för din butik på sökmotorernas resultatsidor (SERP), vilket leder till ökad trafik och försäljning.

 • Sökordsforskning och optimering: Att identifiera de nyckelord och fraser som dina potentiella kunder använder för att söka efter produkter eller tjänster relaterade till din butik är avgörande för framgångsrik SEO. Genom att inkludera dessa nyckelord i din butiks innehåll, titlar och metataggar kan du förbättra dess rankning för dessa termer.
 • Optimering på sidan: Att se till att allt innehåll på din butiks sidor är optimerat för sökmotorer är en viktig aspekt av SEO. Detta inkluderar att optimera produkttitlar och beskrivningar, använda rubriker och underrubriker och inkludera relevanta nyckelord i alt-taggar för bilder.
 • Webbplatsstruktur och navigering: Att göra det enkelt för sökmotorer och användare att navigera i din butik och förstå hierarkin på dina sidor är avgörande för bra SEO. Detta inkluderar att använda en tydlig och logisk webbplatsstruktur, samt att använda beskrivande och nyckelordsrika webbadresser och interna länkar.
 • Länkbyggande: Att bygga inkommande länkar av hög kvalitet till din butik från andra välrenommerade webbplatser kan bidra till att förbättra din butiks synlighet och auktoritet i sökmotorernas ögon. Detta kan uppnås genom taktik som gästbloggning, sponsrat innehåll och tjäna omnämnanden från branschinfluenser.

Öka din butiks synlighet med våra beprövade SEO-strategier för Shopify.

Kontakta oss idag!

Ofta ställda frågor

Om du har frågor som inte finns med här, skicka dem till oss via e-post.

SEO är viktigt eftersom det hjälper till att öka synligheten för din butik på sökmotorernas resultatsidor (SERP).

När potentiella kunder söker efter produkter eller tjänster relaterade till din butik vill du synas så högt som möjligt i resultaten. Detta ökar chanserna att de klickar på din sida, vilket kan leda till ökad trafik och försäljning.

Tiden det tar att se resultat från Shopify SEO varierar beroende på flera faktorer, inklusive konkurrenskraften i din bransch, det aktuella läget för din butiks SEO och kvaliteten på din webbplats.

I genomsnitt kan det ta allt från några veckor till flera månader att se märkbara resultat från SEO-ansträngningar.

Även om vi inte kan garantera specifika resultat, kan vi försäkra dig om att vårt team kommer att arbeta hårt för att optimera din butik efter bästa förmåga.

Vårt team har en meritlista av framgång med Shopify SEO, och vi kommer att göra allt i vår makt för att hjälpa din butik att nå sina mål.

Låt oss öka din onlinenärvaro och dominera sökmotorernas rankning.

Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram