Sveriges kanske lönsammaste sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) som engagerar, konverterar och driver naturlig trafik till din webbplats.

Vårt människor-först etos till sökmotoroptimering kombinerar kreativitet med teknik för att bygga skräddarsydda planer som levererar på dina affärsmål. Hur vet du när du ska starta med SEO? Börja idag om du vill ranka, konvertera och öka intäkterna.

Vi ser till att ni får fler kunder från Googles organiska sökresultat genom ökad kund upplevelse och en anpassad bästa SEO praxis.

Innan vi går vidare så ska vi kort gå in på vad tjänster för sökmotoroptimering är.

Sökmotoroptimering eller SEO i förkortning är en samling av flera olika tekniker som alla tillsammans eller var för sig arbetar för att skapa organisk trafik till din webbplats genom sökresultat hos sökmotorer som Google.

SEO leder kvalificerad trafik med potentiella kunder som sökt efter det du erbjuder och i det område du befinner dig i. Detta gör att hälften redan är vunnet och nu handlar allt bara om innehållet.

Med en anpassad SEO kampanj riktar vi inte bara in oss på placeringar, vi arbetar dagligen med optimeringar av webbplatser för att konvertera besökare till kund.

Vår SEO-byrå utnyttjar branschexpertis och handlingsbar data för att få din anpassade SEO-strategi att fungera för dig. Våra kampanjer visar ditt företag inför rätt personer vid rätt tidpunkt för att öka den organiska trafiken och möta kraven från din resultat.

Vi levererar inte bara sökmotoroptimering. Vi levererar en total kundresa med oss som vi vill ska bestå.

Du får alltid SEO-experter på Seorush. Din dedikerade kampanjförvaltare värdesätter din input och förstår din verksamhet och dina strategiska mål. Men viktigast är att du förstår oss. Därför är erbjuder vi så mycket mer än bara en expert inom sökmotoroptimering.

Om du vill ha en djupare inblick i grunderna till SEO så rekommenderar vi dig att läsa vår nybörjarguide till sökmotoroptimering.

Trött på att ta itu med SEO-utmaningar?

Om någon av dessa låter bekant, träffa Seorush. Vi har arbetat med flertal kunder i en mängd olika branscher för att lösa samma problem.

Du faller bakom konkurrensen

Din trafik minskar/växer inte

Du har inte oändliga resurser

Du kan inte anställa ett internt SEO-team

Du behöver fler potentiella kunder/försäljningar

Andra byråer förstod inte din verksamhet

Du har haft dåliga resultat med andra byråer

Du har upplevt dålig byråkommunikation

Du är inte säker på vad du betalade för tidigare

Seorush har levererat exemplariska resultat sedan de tog över våra SEO/PPC-konton. De är en viktig anledning till att vi har blivit den högst rankade i vår bransch.

Martina, Espresso House

Våra tjänster inom sökmotoroptimering

Detaljerad rapportering

En lättsmält och omfattande rapportering gör det möjligt för våra kunder att till fullo förstå sina SEO-kampanjer. Varje rapport kan anpassas för att visa exakt vad du vill veta, och de är tillgängliga för kunder 24/7.

Projektledning

Vårt team har kunskapen för att få det gjort, och vi är med dig varje steg på vägen genom din SEO-strategi. Vi skapar visuella informationstavlor för att låta dig veta var vi är vid varje given tidpunkt i vårt engagemang.

Total transparens

Vi tillhandahåller en revolutionerande nivå av transparens i våra kampanjer – från anskaffning av bakåtlänkar till optimering på sidan – så att du kan lita på att vårt team får jobbet gjort.

Anpassade SEO-tjänster

Från att bygga länkar och utforska nya sökord, till optimering av webbplats, teknisk SEO, konkurrensanalys och mer. Vi är experter på att tillhandahålla sökmotoroptimering anpassad efter dina affärsmål.

SEO-strategier utformade för dig

Alla företag är olika, så vi lyssnar på dina marknadsföringsmål för att driva strategin bakom din anpassade kampanj. Sedan mäter vi vår framgång direkt utifrån dessa mål.

Sökmotoroptimering handlar i slutet om att synas på Google bland många andra. SEO arbete är en strategi som bland annat ser till att du sticker ut i relevanta sökningar.

Spåra den ROI du bryr dig om

Ökad trafik till din webbplats är meningslös om användarna som besöker din webbplats inte engagerar sig på din webbplats på ett meningsfullt sätt. Vi hjälper dig att spåra SEO ROI som härleds direkt till ditt företag.

Vi arbetar med med våra kunder för en framgångsrik sökmotoroptimering.

Vi arbetar med sökmotoroptimering för att få din sida att synas på bästa plats hos Google och andra sökmotorer. För att lyckas med sökmotoroptimering krävs relevant innehåll och länkar från andra (off-page seo).

Länkar är viktiga dels för att Google algoritmer och andra sökmotorer använder detta för att upptäcka referenser som intygar att du skapar och vill skapa innehåll som är läsvärt. Så vill du synas på rätt sökord så måste du få länkar från andra hemsidor. Sökmotoroptimering handlar om att skapa innehåll som engagerar, berör och konverterar.

Vår rigorösa process för sökmotoroptimering bygger på sex disciplin områden för att optimera och förstärka organisk trafik till en strategisk pipeline av potentiella kunder.

Artiklar

En samling av nyttiga artiklar kring SEO av en riktig SEO byrå.
Visa alla
28 oktober 2022
Sökmotoroptimering guide 2022 till hur du lyckas med SEO

Om du söker efter information och tips på hur du lyckas med sökmotoroptimering (SEO) år 2022 så har du kommit rätt. Det görs drygt 98 000 sökningar på Google för varje sekund som går. I december 2021 så fanns det över 1,9 miljarder publicerade webbplatser på internet och samtidigt så i januari 2022 fanns det drygt 5,1 miljarder internetanvändare, […]

Läs mer →
18 oktober 2022
Lokal SEO för nybörjare: Komma igång

Behöver du verkligen lokal SEO för ditt företag? Ta reda på vem som gynnas och varför lokal sökning är en integrerad del av din marknadsföringsstrategi. En av de första frågorna många företag har om lokal SEO är: Behöver jag verkligen det? Och jag förstår det. Du är upptagen – din tid, budget och energi är […]

Läs mer →
5 oktober 2022
Vad är H1-tagg? Och vad innebär den för dina läsare och SEO?

En av de viktigaste optimeringar on-page är att du skriver och hur du skriver H1-rubriken. Innehållet på din sida ska självklart vara relevant för din rubrik tagg som med alla rubriker så ska den användas för att snabbt beskriva sidans innehåll. Du skriver rubriken helt enkelt kring din intention med innehållet. Ska det vara säljande […]

Läs mer →
20 september 2022
Vad är lokal SEO och varför lokal sökning är viktig

Vad är skillnaden mellan vanlig organisk och lokal SEO, och vad behöver du veta om det för din marknadsföringsstrategi? Lokal sökning är en integrerad del av alla SEO-strategier som riktar sig till kunder i en viss region, stad eller stadsdel. Enkelt uttryckt är lokal SEO där du fokuserar för att förbättra din ranking och synlighet […]

Läs mer →

Några viktiga delar att ta med sig för att lyckas med sökmotoroptimering på egen hand.

Sökmotoroptimering är strategier som man använder on-page och off-page för att säkerställa att din webbplats syns i sökmotorernas resultat. Men för att bespara dig kostnaden inledningsvis när det kommer till sökoptimering finns det saker du kan tänka på redan nu för att slippa att stå helt på noll när du väljer att anlita en SEO byrå.

Du är självklart välkommen att läsa mer i vår SEO guide för nybörjare här om du känner att du önskar mer insikt och förståelse gör vad egentligen sökmotoroptimering är och varför kostnaden för SEO ibland känns orimlig.

I grund och botten ser SEO till att när du söker efter "kakrecept" blir du inte översvämmad av bilhandlare och fotbollsstatistik. Snyggt, va? Så, hur gör du för att förhindra att din webbplats faller bort i bruset? Låt oss ta en titt på några viktiga SEO-krav:

Börja alltid med värdefullt innehåll som engagerar och attraherar människor

Som vi alltid säger, innehåll är viktigast, och det är inte annorlunda med SEO. Den allmänna tumregeln är att skriva för människor först och sökmotorer sedan. Det betyder att du alltid bör fokusera på användbar och engagerande information. Ju kraftfullare ditt innehåll, desto fler människor kommer att dela det över Internet. Detta innebär ytterligare trafik och bakåtlänkar, vilket är avgörande för rankning. Se också till att inte ha duplicerat innehåll. Detta är monotont för en läsare samtidigt är det en faktor till att inte förtjäna en topp position för en sida då man sprider kraften över flera sidor samtidigt.

Förtjäna och skaffa dig externa länkar från värdefulla källor

När andra betrodda webbplatser länkar tillbaka till din sida gör det underverk för din ranking. Samtidigt kan skumma eller opålitliga sajter lika gärna arbeta emot dig. Så, hur säkerställer du att din webbplats visas där den behöver vara? Det finns inget konkret svar på frågan, men det finns saker du kan göra för att påverka ett sådant beslut.

Du kan skapa innehåll som är relevant för eller om webbplatsen du vill länka till. Du kan engagera dig med dessa pålitliga företag via sociala medier och skapa intresse i första hand. Eller så kan du presentera innehåll som länkar till deras webbplats och fråga om dom kan länka tillbaka till dig i gentjänst. Detta steg ökar inte bara din webbplats synlighet och trafik, utan det kan också associera ditt företag på nya och spännande sätt.

Om Aftonbladet kör en artikel online om en nyhet från din webbplats, kommer du omedelbart att bli upphöjd i medvetandet hos potentiella kunder, på grund av Aftonbladets rika historia.

Skapa tydlig och korrekt ankartext för dina länkar

Har du någonsin sökt efter ett nyckelord, klickat på en länk och ägnat de kommande 10 minuterna åt att leta efter var föremålet är? Det händer med många webbplatser, särskilt långa artiklar. Ett bra sätt att hjälpa användare och hjälpa dem att undvika huvudvärk är att inkludera ankarlänkar på längre sidor. Det tillåter inte bara användare att hitta sitt innehåll lättare, utan sökmotorspindlar kommer att använda denna information för att förstå vad sidans innehåll handlar om.

Alt taggen för dina bilder är viktig och en del av SEO

Visst, bilder är vackra att titta på men de tjänar också ett syfte. Se alltid till att fylla i bildinformation inklusive titlar, bildtexter, alternativ text, etc. Med detta har du stor sannolikhet att synas även när någon söker efter en bild som du har på din sida. 

Visuella sökningar i en helhet kan göra stor skillnad om du lämnar dessa fält tomma när det gäller att nå och skaffa potentiella kunder. Du bör inte använda det här utrymmet för att stoppa in fler sökord. Använd i stället fälten till sin fulla potential. Ju mer specifikt innehållet är, desto mer sannolikt är det att dina bilder visas i lämpliga resultat.

SEO är avgörande för framgången för alla webbplatser. Det här är bara några av de element du behöver titta på när du utvecklar en ny webbplats eller lägger till nya sidor till din nuvarande. Det är därför det är så viktigt att anlita en SEO byrå. De har expertis för att säkerställa att vart och ett av dessa element används korrekt. När allt kommer omkring, om du bygger en webbplats och ingen kan hitta den, vad är poängen?

Några av delarna som ingår i vår sökmotoroptimering.

Om du inte har tid, känner dig osäker eller rent av vill ha experter som gör din sökmotoroptimering så finns vi på Seorush här för dig.

Vi har en utarbetad SEO strategi och struktur för att möta marknadskraven för en bästa SEO praxis. Detta säkerställer att vi levererar våra tjänster med precision och tydlighet till dig som kund.

Vår SEO Strategi och analys tjänst kombinerar allt från strategiska målsättningar till Google Analytics (GA) set-up och målspårning.

Denna kategori av sökmotoroptimeringstjänster inkluderar:

 • Onboarding och strategisk målsättning
 • 24/7 tillgång till rapportering
 • Online projektledning
 • Konsultation
 • GA-inställning och målspårning
 • Avancerad GA-revision och optimering
 • Konkurrensanalys
 • Hjälp vid webbplatsmigrering

Varje SEO-kampanj behöver tydliga mål för att skapa en heltäckande SEO-strategi som kommer att driva webbplatssidor till de bästa platserna i sökresultaten.

Seorush unika tillvägagångssätt sätter sökordsforskning framför våra omfattande revisionstjänster för att säkerställa att vi har mycket riktade och målinriktade rekommendationer. Detta hjälper vår SEO-marknadsföringsbyrå att prioritera vår revisionsfeedback för att fokusera på aktiviteter som kommer att driva SEO-svänghjulet för din strategi.

I stället för att överväldiga dig med en tvättlista med problem att åtgärda, drar vi en rak linje från våra rekommendationer till dina mål.

Bland våra SEO-revisionstjänster finns:

 • 200+ punktslista av teknisk revision
 • Periodisk avancerad webbplats rensning
 • Robots.txt-optimering
 • XML-webbplatskarta skapande och inlämning
 • Bakåtlänksanalys och manuell avvisning
 • 301 Redirect revision
 • Internationell SEO-optimering

Sökordsforskning är kärnan i våra SEO-kampanjer, driver strategin för sidprioritering och informerar om hur man fördelar kampanjresurser.

Våra sökordsforskningstjänster inkluderar:

 • Identifiering av kärnkampanjens nyckelordsteman
 • Kartläggning av nyckelord till kommersiellt gångbara webbplatssidor
 • Sökordsforskning för att utöka organiskt fotavtryck och öka aktuell auktoritet

Det sökoptimerade innehållet vi erbjuder skiljer sig från bredare aktiviteter av innehåll. Våra innehållstjänster leder kvalificerad trafik längs en strategiskt definierad väg som är i linje med din SEO-kampanj.

Bland våra SEO-innehållstjänster ingår:

 • 950+ ord optimerad text
 • Innehållsskapande
 • Innehållsoptimering
 • Innehållsberikning
 • Innehållsöversikt

Disciplinen av on-page SEO (även kallad ”on-site SEO” eller ”teknisk SEO”) täcker alla sökoptimeringar som implementeras direkt på webbplatsens sidor.

Seorush on-page tjänster inkluderar:

 • Sidoptimeringar (Titeltaggar, Metabeskrivningar och H1 title tagg optimeringar)
 • Sidhastighetsrekommendationer
 • Internlänkoptimering
 • Optimering av konverteringsfrekvens
 • Sökord kannibalisering / duplicerat innehåll analys
 • Optimering av webbplatsarkitektur
 • Utvald optimering av utdrag
 • E-A-T-analys
 • Webbplats innehålls revision

Läs mer om våra On-Page SEO-tjänster.

Våra off-page SEO-tjänster (eller ”off-site”) inkluderar aktiviteter för att förbättra sökprestanda som inte är implementerade på själva webbplatsen.

Denna kategori av tjänster inkluderar:

 • Extern ankartextforskning & analys
 • Länkbyggnad unik refererande domän)
 • Syndikerad innehållslänkbyggnad
 • Googles företagsprofiloptimering
 • Lokal citeringsrevision och städning
 • App Store optimering
 • YouTube-optimering

Vanliga frågor och svar om sökmotoroptimering.

Generella frågor om sökmotoroptimering och våra SEO tjänster som vi erbjuder. Har du någon fråga som vi inte besvarar här? Kontakta oss idag så ser vi till att besvara dig.

Vår SEO-byrå kan hjälpa till med så mycket av implementeringen av dina SEO-strategier som du behöver. Om du inte har in-house personal för webbutveckling kan vi hjälpa till att implementera tekniska rekommendationer på din webbplats. Om du saknar resurser för att skapa innehåll erbjuder vi olika nivåer av skapande som kan fylla det behovet.

Cirka 86 % av konsumenterna använder en sökmotor för att hitta ett närliggande företag eller en tjänst, med 46 % av alla Google-sökningar för att hitta lokal information.

Vi tillhandahåller lokala SEO-tjänster för att optimera webbplatser så att de visas i lokal sökning, Google 3-pack och Google och Apple Maps. Vi kan också optimera din Google Business-profil för att förbättra kundernas engagemang och lokala konverterings frekvenser.

Ja – vår SEO-byrå kan hjälpa till att fixa manuella påföljder. Våra specialister hjälper dig att avgöra varför din webbplats har fått en påföljd, åtgärdar problemet och begär en omprövning.

Här är en lista med 15 tecken på att du kan vara på väg mot dålig SEO.

Nej – eftersom sökmotoroptimering använder förstapartscookies kommer du fortsätta att kunna spåra kunder på din webbplats och implementera mycket effektiva SEO-strategier. SEO är din bästa insats för att framtids säkra dina digitala marknadsföringsinsatser.

Sekretessbestämmelserna fortsätter att bli strängare runt om i världen, och 2022 kommer begränsningar för cookies från tredje part att fortsätta att minska effektiviteten hos digitala annons strategier som PPC. De bästa SEO-tjänsterna kommer att hjälpa marknadsförare att minska sitt beroende av data från tredje part i en värld utan cookies.

SEO – Sökmotoroptimering är digital marknadsföring med en samling av tekniker för att förbättra en webbplats synlighet på sökmotorer som exempelvis Google, Yahoo och Bing. En del av sökmotoroptimering är även sociala medier.

Vad som avgör din webbplatsplacering hos en sökmotor är algoritmer. Algoritmer är vad som sätter rankningsfaktorerna. Genom optimeringar på webbplatsen utifrån rankningsfaktorer kan du öka chansen till att just din webbplats rankar högt i sökresultaten (SERP).

Sökmotoroptimering är en marknadsföring som ger bästa avkastning och minskar avvisningsfrekvensen (bounce rate på engelska.) Eftersom du syns på resultat som kunderna söker efter så är besökarna mer benägna att läsa och stanna kvar på din sida. Du kan läsa mer om detta i vår guide om sökmotoroptimering.

Kostnaden varierar mycket beroende på olika faktorer. Det är därför viktigt att först beräkna den potentiella avkastningen på investeringen innan de beslutar om en budget. Investeringar i verktyg och mjukvara inklusive sökordsforskningsverktyg, analys av länkprofil, övervakning samt själva arbetstiden kostar. Du kan läsa mer utförligt om detta i vår artikel om SEO kostnad.

Praktiskt taget alla företag drar nytta av förbättrad synlighet. Cirka 90 % av webbsidorna genererar ingen trafik från Google-sökningar. Om du för närvarande inte gör SEO kan vi garantera att din webbplats är en del av den statistiken.

Även om du kan få lite trafik via sociala medier, mun-till-mun- eller betala-per-klick-annonser, leder organisk sökning mer trafik till webbplatser än någon annan digital kanal för marknadsföring. Enligt de senaste uppgifterna levererar organiska sökresultat 68 % av den spårbara trafiken till en webbplats.

Sökmotoroptimering (SEO) involverar så många variabler att ingen ansedd SEO-leverantör kommer att garantera omedelbara resultat. Det finns inget sätt att kontrollera vad dina konkurrenter gör eller hur algoritm uppdateringar kan påverka rankingen.

Snabba resultat inom SEO är ofta flyktiga. Genom att fokusera på hållbar, långsiktig tillväxt i sökresultaten kan resultaten visas långsammare men du kommer att dra nytta av att öka avkastningen över tid. SEO-företag som garanterar snabba resultat förstår inte denna grundläggande utgångspunkt för SEO.

När kan jag förvänta mig att se resultat från en SEO-kampanj?

Det tar i genomsnitt fyra till sex månader att se långsiktiga resultat från SEO-strategier. Den här tidsramen kan tyckas lång, men det händer mycket bakom kulisserna, eftersom bakåtlänkar och optimering av innehåll hjälper din webbplats att bygga auktoritet och relevans.

Kampanjens framgång beror också på faktorer som:

 • Hur länge du har haft din domän och hur den rankas för närvarande
 • Hur aggressiva dina konkurrenter är
 • Hur konkurrenskraftiga dina sökord är
 • Justeringar du gör under kampanjen
 • Förändringar i branschen eller förskjutningar i ekonomin
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram