Tjänst

WordPress hemsida som engagerar, presterar och framför allt får dig att nå din publik.

Vi skapar en hemsida i WordPress som både syns och sticker ut. Vi är experter på WordPress webbplatser och har slutfört över 100-tals projekt med endast 5-stjärniga omdömen.

WordPress är dåtid, nutid och framtid.

Med WordPress finns inga gränser mellan tid och skapande. Vi på Seorush vet hur man skapar en webbplats i WordPress och hur du får glädje av den i framtiden.

Med WordPress kan man bygga en mängd olika typer av hemsidor vilket gör WordPress passande till allt från en blogg, egen hemsida eller en komplett marknadsplats med integrerad e-handel. Att bygga en hemsida i WordPress gör det också lätt att själv på ett informativt sätt ändra innehållet och hålla den uppdaterad när det passar dig bäst. Att komma igång med en hemsida kan inte bli lättare än WordPress och det bästa är att den är optimerad av oss för att synas på Google och sociala medier.

WordPress är sökmotorvänligt och anpassat för sökmotoroptimering.

Som ägare till en webbplats så vill man självklart att den syns. Det spelar ingen roll om den är utvecklad enligt alla konstens regler och riktlinjer. Den kommer inte att dra till sig någon trafik bara för att den finns, den måste synas.

Och WordPress är perfekt att optimera för sökmotoroptimering. Systemet är anpassningsbart och kan integreras med dagens senaste SEO trender för att hittas och presenteras där dina kunder söker. Vi hjälper dig självklart med detta och din webbplats kommer tekniskt sökmotoroptimerad, så passa på att arbeta med SEO för att dra nytta av hela webbplatsens potential.

Vad du får med ett WordPress utvecklingsteam som Seorush.

Att anlita en dedikerad WordPress-utvecklingsbyrå som Seorush sparar dig tid, stress och ansträngning. Men utöver det ger det dig en professionell, funktionellt utvecklad webbplats för ditt företag som ger en positiv upplevelse för dig och dina kunder.

Har du medlemskap, affärssystem eller bokföringssystem du behöver koppla? Inga problem med WordPress blir detta en enkel match. Vi kopplar upp dig med nödvändiga API:er för dina behov och ser till att allt fungerar sömlöst mot tredjeparts lösningar. Som sagt, med WordPress kan det inte bli lättare.

Några vanliga frågor om WordPress.

Det finns alltid frågor när något är nytt. Vi besvarar nedan några av dom vanliga frågor vi får av våra kunder.

Kan man installera WordPress själv?

Absolut, med lite kunskap i servrar så är detta inget problem. Men det är skillnad i att installera WordPress och ett WordPress tema med samma resultat som hos en byrå.

Är det bra att köpa ett WordPress tema?

WordPress teman går att köpa på diverse olika marknadsplatser. Dessa kostar bara en bråkdel av vad det kostar att få en unik design på en webbyrå. Men skillnaden är stor, ett färdigt tema är anpassat för allt och ingenting.

Det är svårt om inte omöjligt att uppnå positiva resultat i kritiska optimeringar som krävs av sökmotorer som Google. Med en webbyrå får du ett anpassat system för din verksamhet och som är optimerat för det grundläggande.

Kan jag redigera mitt innehåll själv i WordPress?

Absolut. Det är lite poängen med WordPress CMS (Content Delivery System).

Att man ska göra ändringar lätt och obehindrat utan kunskap om kod. Det tar inte lång tid att logga in och lägga till eller ta bort innehåll. Så kom igång du också med din kreativa sida.

Kan man lösenordskydda en sida i WordPress?

Det kan man göra, man kan lösenordskydda enskilda sidor eller en hel hemsida om man endast vill att något ska synas för specifika kunder eller besökare. Vi bygger även intranät åt kunder för interna utbildningar och informationsflöden.

Några av våra fantastiska kunder vi levererat SEO & -eller hemsida till.

Miljöenergi
Sherlocked
Skandiabanken
SONY
Wani EL
Alfa Laval
Erab
Stjärnurmakarna
Suomitupa
Espresso House
Creopack
Gameover Ullevi