Hemsida med WordPress

WordPress hemsida som engagerar, presterar och framför allt får dig att nå din publik.

Vi skapar en hemsida i WordPress som både syns och sticker ut. Vi är experter på WordPress webbplatser och har slutfört över 100-tals projekt med endast 5-stjärniga omdömen.

Taxi Grand Skåne
Suomitupa
Stjärnurmakarna
SONY
Skandiabanken
Alfa Laval
Creopack
EHDL of Sweden
Sherlocked Live Theatre
Pargus AB
M STHLM AB
Miljöenergi i Vellinge AB
Game Over Ullevi
Espresso House
Wani EL
Erab

WordPress är dåtid, nutid och framtid.

Med WordPress finns inga gränser mellan tid och skapande. Vi på Seorush vet hur man skapar en webbplats i WordPress och hur du får glädje av den i framtiden.

Med WordPress kan man bygga en mängd olika typer av hemsidor vilket gör WordPress passande till allt från en blogg, egen hemsida eller en komplett marknadsplats med integrerad e-handel. Att bygga en hemsida i WordPress gör det också lätt att själv på ett informativt sätt ändra innehållet och hålla den uppdaterad när det passar dig bäst. Att komma igång med en hemsida kan inte bli lättare än WordPress och det bästa är att den är optimerad av oss för att synas på Google och sociala medier.

WordPress är sökmotorvänligt och anpassat för sökmotoroptimering.

Som ägare till en webbplats så vill man självklart att den syns. Det spelar ingen roll om den är utvecklad enligt alla konstens regler och riktlinjer. Den kommer inte att dra till sig någon trafik bara för att den finns, den måste synas.

Och WordPress är perfekt att optimera för sökmotoroptimering. Systemet är anpassningsbart och kan integreras med dagens senaste SEO trender för att hittas och presenteras där dina kunder söker. Vi hjälper dig självklart med detta och din webbplats kommer tekniskt sökmotoroptimerad, så passa på att arbeta med SEO för att dra nytta av hela webbplatsens potential.

Ring oss eller skriv till oss. Vi har lösningen för en fantastisk hemsida i WordPress åt erat företag.

Skapa framgång

Vad du får med ett WordPress utvecklingsteam som Seorush.

Att anlita en dedikerad WordPress-utvecklingsbyrå som Seorush sparar dig tid, stress och ansträngning. Men utöver det ger det dig en professionell, funktionellt utvecklad webbplats för ditt företag som ger en positiv upplevelse för dig och dina kunder.

Har du medlemskap, affärssystem eller bokföringssystem du behöver koppla? Inga problem med WordPress blir detta en enkel match. Vi kopplar upp dig med nödvändiga API:er för dina behov och ser till att allt fungerar sömlöst mot tredjeparts lösningar. Som sagt, med WordPress kan det inte bli lättare.

FAQ

Det finns alltid frågor när något är nytt. Vi besvarar nedan några av dom vanliga frågor vi får av våra kunder gällande WordPress.

WordPress är ett innehållshanteringssystem (CMS) som används för att skapa och hantera webbplatser.

Den är baserad på PHP och MySQL och är känd för sin användarvänlighet och flexibilitet.

Ja, WordPress är en programvara med öppen källkod, vilket innebär att den är gratis att ladda ner och använda.

Det finns inga licensavgifter eller kostnader förknippade med att använda själva WordPress.

Ja, medan WordPress började som en bloggplattform, har det utvecklats till ett fullfjädrat innehållshanteringssystem som kan användas för en mängd olika webbplatser.

Även om det fortfarande är en bra plattform för att blogga, kan den också användas för att skapa företagswebbplatser, e-handelsbutiker och mer.

Ja, du kan använda ditt eget domännamn med WordPress. Du måste köpa ett domännamn från en domänregistrator och sedan peka på din WordPress-webbplats.

Vi använder den senaste tekniken och bästa praxis för att säkerställa att våra webbplatser är snabba, säkra och enkla att underhålla.

Vi erbjuder också löpande support och underhåll för att säkerställa att våra kunders webbplatser förblir uppdaterade och fungerar på sitt bästa.

Ja, vi arbetar gärna med kunder av alla budgetar för att hitta en lösning som möter deras behov och passar deras budget.

Vår prissättning baseras på varje projekts specifika behov och krav. Vi ger våra kunder ett detaljerat förslag som beskriver arbetets omfattning och de kostnader som är förknippade med dem.

För att komma igång, kontakta oss för att diskutera ditt projekt och begära en offert.

Vi kommer att arbeta med dig för att förstå dina behov och ta fram ett förslag som uppfyller dina krav och budget.

Få en gratis webbrevision och se hur vi kan förbättra din onlinenärvaro!

Kontakta oss idag!
arrow-down